Ik Wist Het vanaf 17 februari in de bioscoop: bekijk voorproefje met reacties van cast

Ik Wist Het vanaf 17 februari in de bioscoop: bekijk voorproefje met reacties van cast

Binnenkort kun je in de bioscoop de Nederlandse film Ik Wist Het bekijken. Deze romantische film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel. De film draait om Mia die ineens dromen krijgt die haar toekomst voorspellen. Ze opent een eigen bloemenwinkel, en het is de grote vraag of ze ook haar droomman ontmoet… In de film spelen onder anderen Loes Luca, Sigrid ten Napel en Rob Dekay.

Ik Wist Het is vanaf 17 februari in de bioscoop te zien. In de video van Shownieuws hieronder zie je een voorproefje op Ik Wist Het met beelden en reacties van de castleden.

<em>Ik Wist Het</em> vanaf 17 februari in de bioscoop: bekijk voorproefje met reacties van cast Binnenkort kun je in de bioscoop de Nederlandse film Ik Wist Het bekijken. Deze romantische film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel. De film draait om Mia die ineens dromen krijgt die haar toekomst voorspellen. Ze opent een eigen bloemenwinkel, en het is de grote vraag of ze ook haar droomman ontmoet… In de film spelen onder anderen Loes Luca, Sigrid ten Napel en Rob Dekay. Ik Wist Het is vanaf 17 februari in de bioscoop te zien. In de video van Shownieuws hieronder zie je een voorproefje op Ik Wist Het met beelden en reacties van de castleden. Frank Lammers te zien in gloednieuwe film The Takover: "Speel een soort hacker" (video) Bekijk deze video » Bekijk hier de nieuwe trailer van animatiefilm Lightyear met Chris Evans want Infinity awaits! Bekijk deze video »
Film :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV