Ierse misdaadserie Kin vanaf 13 februari bij NPO 2: bekijk de trailer

Ierse misdaadserie Kin vanaf 13 februari bij NPO 2: bekijk de trailer

Vanaf zondag kun je bij NPO 2 kijken naar de Ierse misdaadserie Kin. Het verhaal draait om de familie Kinsella, zij spelen een grote rol in de drugswereld van Dublin. Michael komt vrij uit de gevangenis en hij wil zijn dochter Anna terug. Maar zijn familie verwacht dat hij weer bij het familiebedrijf komt, en de spanningen tussen hen en een rivaliserend kartel worden steeds groter. In de serie spelen onder anderen Aidan Gillen en Charlie Cox.

De misdaadserie Kin is vanaf zondag 13 februari om 23.30 uur te zien bij NPO 2 en vanaf 10 februari te streamen via NPO Plus. In de video hieronder kun je de trailer van Kin bekijken.

Ierse misdaadserie <em>Kin</em> vanaf 13 februari bij NPO 2: bekijk de trailer Vanaf zondag kun je bij NPO 2 kijken naar de Ierse misdaadserie Kin. Het verhaal draait om de familie Kinsella, zij spelen een grote rol in de drugswereld van Dublin. Michael komt vrij uit de gevangenis en hij wil zijn dochter Anna terug. Maar zijn familie verwacht dat hij weer bij het familiebedrijf komt, en de spanningen tussen hen en een rivaliserend kartel worden steeds groter. In de serie spelen onder anderen Aidan Gillen en Charlie Cox. De misdaadserie Kin is vanaf zondag 13 februari om 23.30 uur te zien bij NPO 2 en vanaf 10 februari te streamen via NPO Plus. In de video hieronder kun je de trailer van Kin bekijken. Nu te zien op Videoland: Lachgaskoning Deniz: De Afterparty (trailer) Bekijk deze video » Mocro Maffia: bekijk de eerste beelden van de derde aflevering Bekijk deze video »
Trailer :
Ierse misdaadserie Kin vanaf 13 februari bij NPO 2: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV