Big Brother: Kristof krijgt meeste stemmen als ‘minst betrouwbare bewoner’

Big Brother: Kristof krijgt meeste stemmen als ‘minst betrouwbare bewoner’

In Big Brother hebben de bewoners gestemd op elkaar als het gaat om hoe betrouwbaar ze de ander vinden. Tobias wordt gezien als het meest betrouwbaar. Maar Kristof wordt bestempeld als de minst betrouwbare bewoner. “Het is geen leuk label natuurlijk, maar ik heb een idee welke mensen mij dat label hebben gegeven”, reageert Kristof. “Ik baal er alleszins niet van en ik neem het mee als een kracht en motivatie om nog extra te blijven gasgeven.”

Bekijk de video van Big Brother hieronder.

Big Brother is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en daarnaast ook te bekijken via Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Kristof krijgt meeste stemmen als ‘minst betrouwbare bewoner’ In Big Brother hebben de bewoners gestemd op elkaar als het gaat om hoe betrouwbaar ze de ander vinden. Tobias wordt gezien als het meest betrouwbaar. Maar Kristof wordt bestempeld als de minst betrouwbare bewoner. “Het is geen leuk label natuurlijk, maar ik heb een idee welke mensen mij dat label hebben gegeven”, reageert Kristof. “Ik baal er alleszins niet van en ik neem het mee als een kracht en motivatie om nog extra te blijven gasgeven.” Bekijk de video van Big Brother hieronder. Big Brother is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5 en daarnaast ook te bekijken via Videoland. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: vertoont Leroy hier grensoverschrijdend gedrag, bij de douches? Bekijk deze video » Big Brother: Grace ziet Tobias wel zitten Bekijk deze video »
TV :
Big Brother: Kristof krijgt meeste stemmen als ‘minst betrouwbare bewoner’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV