Zien: superieure Irene Schouten wint goud op 5000 meter (Olympische Spelen)

Zien: superieure Irene Schouten wint goud op 5000 meter (Olympische Spelen)

Bekijk hier alle informatie over de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking.

Irene Schouten heeft donderdag haar tweede gouden medaille op de Olympische Winterspelen in Peking in de wacht weten te slepen. Schouten reed de snelste tijd op de 5000 meter voor dames.

Lees verder onder de video.

Zien: superieure <em>Irene Schouten</em> wint goud op 5000 meter (Olympische Spelen) Bekijk hier alle informatie over de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking. Irene Schouten heeft donderdag haar tweede gouden medaille op de Olympische Winterspelen in Peking in de wacht weten te slepen. Schouten reed de snelste tijd op de 5000 meter voor dames. Lees verder onder de video. Sanne in ’t Hof wordt zevendeVooraf werd Schouten als gezien als de grote favoriet, maar ze reed ongelooflijk snel en verpletterde haar concurrenten met een Olympisch record. Afgelopen week won ze ook al goud op de 3000 meter. Isabelle Weidemann werd op de 5 kilometer tweede en Martina Sábliková pakte brons. Sanne in ’t Hof kwam ook in actie, zij eindigde op de zevende plek. Bekijk in de NOS-video hierboven hoe Irene Schouten de 5000 meter op de Olympische Winterspelen van 2022 wint. Droom komt uit voor Irene Schouten na goud Winterspelen: "Morgen gaat de knop weer om" (video) Bekijk deze video » Samenvatting 3.000 meter schaatsen: goud voor Irene Schouten (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: superieure Irene Schouten wint goud op 5000 meter (Olympische Spelen)

Sanne in ’t Hof wordt zevende
Vooraf werd Schouten als gezien als de grote favoriet, maar ze reed ongelooflijk snel en verpletterde haar concurrenten met een Olympisch record. Afgelopen week won ze ook al goud op de 3000 meter. Isabelle Weidemann werd op de 5 kilometer tweede en Martina Sábliková pakte brons. Sanne in ’t Hof kwam ook in actie, zij eindigde op de zevende plek.

Bekijk in de NOS-video hierboven hoe Irene Schouten de 5000 meter op de Olympische Winterspelen van 2022 wint.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV