The Adam Project met Ryan Reynolds 11 maart op Netflix: bekijk de trailer

The Adam Project met Ryan Reynolds 11 maart op Netflix: bekijk de trailer

Vanaf 11 maart kun je bij Netflix kijken naar de sciencefictionfilm The Adam Project. In deze film speelt Ryan Reynolds de rol van de tijdreizende piloot Adam, die per ongeluk in het jaar 2022 terechtkomt. In dit jaar komt hij zijn overleden vader tegen en zichzelf op 12-jarige leeftijd. Zo gaat hij de confrontatie aan met zijn eigen persoonlijke verleden, maar ondertussen heeft hij ook nog eens de missie om de toekomst te redden.

The Adam Project is vanaf 11 maart te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van The Adam Project bekijken.

<em>The Adam Project</em> met Ryan Reynolds 11 maart op Netflix: bekijk de trailer Vanaf 11 maart kun je bij Netflix kijken naar de sciencefictionfilm The Adam Project. In deze film speelt Ryan Reynolds de rol van de tijdreizende piloot Adam, die per ongeluk in het jaar 2022 terechtkomt. In dit jaar komt hij zijn overleden vader tegen en zichzelf op 12-jarige leeftijd. Zo gaat hij de confrontatie aan met zijn eigen persoonlijke verleden, maar ondertussen heeft hij ook nog eens de missie om de toekomst te redden. The Adam Project is vanaf 11 maart te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van The Adam Project bekijken. Ryan Reynolds wil een break: ''Mijn kinderen zijn nu nog jong'' Bekijk deze video » Video: Zoveel verdienen Dwayne Johnson en Ryan Reynolds aan Netflix-hit Red Notice Bekijk deze video »
Trailer :
The Adam Project met Ryan Reynolds 11 maart op Netflix: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV