Hijgende Ruben Nicolai kondigt nieuwe spelshow Volg Je Me Nog? aan (video)

Hijgende Ruben Nicolai kondigt nieuwe spelshow Volg Je Me Nog? aan (video)

Vanavond is de eerste aflevering van de komische spelshow Volg Je Me Nog? te zien bij RTL4. In het programma draait alles om het binnenhalen van de meeste likes. Teamcaptains Tijl Beckand en Nynke de Jong vormen elk een team met twee andere BN'ers. Ruben Nicolai presenteert de show. In de video hieronder kondigt een hijgende Ruben het televisie programma aan.

De nieuwe spelshow Volg Je Me Nog? is vanaf donderdag 10 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Volg Je Me Nog? terugkijken bij Gids.tv.

Hijgende <em>Ruben Nicolai</em> kondigt nieuwe spelshow <em>Volg Je Me Nog?</em> aan (video) Vanavond is de eerste aflevering van de komische spelshow Volg Je Me Nog? te zien bij RTL4. In het programma draait alles om het binnenhalen van de meeste likes. Teamcaptains Tijl Beckand en Nynke de Jong vormen elk een team met twee andere BN'ers. Ruben Nicolai presenteert de show. In de video hieronder kondigt een hijgende Ruben het televisie programma aan. De nieuwe spelshow Volg Je Me Nog? is vanaf donderdag 10 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Volg Je Me Nog? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Volg je me nog? vanaf 10 februari te zien bij RTL 4: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Zien: nieuwe spelshow Volg Je Me Nog? vanaf donderdag te zien bij RTL4 Bekijk deze video »
TV :
Hijgende Ruben Nicolai kondigt nieuwe spelshow Volg Je Me Nog? aan (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV