Irene Schouten wint op 5000 meter haar tweede goud, bekijk samenvatting hele race

Irene Schouten wint op 5000 meter haar tweede goud, bekijk samenvatting hele race

<em>Irene Schouten</em> wint op 5000 meter haar tweede goud, bekijk <em>samenvatting</em> hele race Wordt Irene Schouten de koningin van de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking? Het begint er steeds meer op te lijken, want donderdagmiddag (10 februari) won ze al haar tweede gouden medaille in China. Dit keer bleek Schouten op de 5000 meter veel te sterk voor al haar concurrenten; en passant verbeterde ze het olympisch record met zo'n drie seconden. Schouten is echter nog niet klaar en wil méér. Ze gaat namelijk ook nog van start op de massastart en de ploegenachtervolging. Komen er nog meer medailles bij? Bekijk de samenvatting van de race van Irene Schouten hierboven. Lees en bekijk alles over de Olympische Winterspelen op Gids.tv. Bekijk ook Zien: superieure Irene Schouten wint goud op 5000 meter (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Irene Schouten na goud op 5000 meter: ‘Dan komt er zo’n rit uit, dat is helemaal mooi’ Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Irene Schouten wint op 5000 meter haar tweede goud, bekijk samenvatting hele race

Wordt Irene Schouten de koningin van de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking? Het begint er steeds meer op te lijken, want donderdagmiddag (10 februari) won ze al haar tweede gouden medaille in China. Dit keer bleek Schouten op de 5000 meter veel te sterk voor al haar concurrenten; en passant verbeterde ze het olympisch record met zo'n drie seconden. Schouten is echter nog niet klaar en wil méér. Ze gaat namelijk ook nog van start op de massastart en de ploegenachtervolging. Komen er nog meer medailles bij?

Bekijk de samenvatting van de race van Irene Schouten hierboven. Lees en bekijk alles over de Olympische Winterspelen op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV