Daan Schuurmans over Het Verhaal van Nederland: "Er zijn ongelooflijk veel Willems" (video)

Daan Schuurmans over Het Verhaal van Nederland: "Er zijn ongelooflijk veel Willems" (video)

Daan Schuurmans over <em>Het Verhaal van Nederland</em>: &quot;Er zijn ongelooflijk veel Willems&quot; (video) In het tv-programma Het Verhaal van Nederland neemt Daan Schuurmans ons mee op reis door de geschiedenis van Nederland. De acteur vond het een geweldige klus om alles in te spreken. Wel was het enorm zwaar, alles moest uit het hoofd, liet hij in een eerder interview weten. Bij Tijd voor MAX heeft hij het over de meest interessante persoon uit de serie. Wat hem opvalt is dat er erg veel Willems zijn. Bekijk het Tijd voor MAX-fragment met Daan hierboven. Het verhaal van Nederland is elke woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Daan Schuurmans over Het verhaal van Nederland: "Geprobeerd niet te moralistisch te zijn" Bekijk deze video » Daan Schuurmans: "Het verhaal van Nederland was af en toe droomervaring" Bekijk deze video »
TV :
Daan Schuurmans over Het Verhaal van Nederland: "Er zijn ongelooflijk veel Willems" (video)

In het tv-programma Het Verhaal van Nederland neemt Daan Schuurmans ons mee op reis door de geschiedenis van Nederland. De acteur vond het een geweldige klus om alles in te spreken. Wel was het enorm zwaar, alles moest uit het hoofd, liet hij in een eerder interview weten. Bij Tijd voor MAX heeft hij het over de meest interessante persoon uit de serie. Wat hem opvalt is dat er erg veel Willems zijn. Bekijk het Tijd voor MAX-fragment met Daan hierboven.

Het verhaal van Nederland is elke woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV