Beau: Ernst Kuipers over wanneer we van coronamaatregelen af zijn

Beau: Ernst Kuipers over wanneer we van coronamaatregelen af zijn

Nederland wil maar wat graag antwoord op deze vraag: wanneer zijn we dan eindelijk van alle coronamaatregelen af? Ernst Kuipers ziet reden voor versoepelingen maar: "We moeten ons heel goed realiseren dat corona niet meer weggaat. Dat betekent dat je op een of andere manier voorbereid zult moeten zijn op de mogelijkheid dat er, hetzij vanwege een andere variant, hetzij vanwege afname van afweer, op een gegeven moment toch weer een boostcampagne moet komen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 10 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

Beau: <em>Ernst Kuipers</em> over wanneer we van coronamaatregelen af zijn Nederland wil maar wat graag antwoord op deze vraag: wanneer zijn we dan eindelijk van alle coronamaatregelen af? Ernst Kuipers ziet reden voor versoepelingen maar: "We moeten ons heel goed realiseren dat corona niet meer weggaat. Dat betekent dat je op een of andere manier voorbereid zult moeten zijn op de mogelijkheid dat er, hetzij vanwege een andere variant, hetzij vanwege afname van afweer, op een gegeven moment toch weer een boostcampagne moet komen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 10 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Persconferentie dinsdag: waarom is Mark Rutte er niet bij? (video) Bekijk deze video »
TV :
Beau: Ernst Kuipers over wanneer we van coronamaatregelen af zijn


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV