Zien: Suzanne Schulting wint goud op 1000 meter shorttrack (Olympische Spelen)

Zien: Suzanne Schulting wint goud op 1000 meter shorttrack (Olympische Spelen)

Bekijk hier alle informatie over de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking.

Suzanne Schulting heeft vrijdag haar tweede medaille op de Olympische Winterspelen van Peking gewonnen. Schulting was de snelste in de finale van de 1000 meter shorttrack en won net als vier jaar geleden goud.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Suzanne Schulting</em> wint goud op 1000 meter shorttrack (Olympische Spelen) Bekijk hier alle informatie over de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking. Suzanne Schulting heeft vrijdag haar tweede medaille op de Olympische Winterspelen van Peking gewonnen. Schulting was de snelste in de finale van de 1000 meter shorttrack en won net als vier jaar geleden goud. Lees verder onder de video. Schulting pakte al wereldrecord in voorrondeDe 24-jarige was de titelverdedigster op deze afstand. Ze maakte in de kwartfinale en de halve finale al veel indruk, in de heats reed ze zelfs een wereldrecord. De Zuid-Koreaanse Choi Min-jeong werd tweede en de Belgische Hanne Desmet pakt de bronzen plak. Schulting won maandag al de zilveren Olympische medaille op de 500 meter. Bekijk in de video hierboven hoe Suzanne Schulting goud wint op de 1000 meter shorttrack. Vader Suzanne Schulting bij Beau: 'Ze was teleurgesteld en daar was ik het ook wel mee eens' Bekijk deze video » Suzanne Schulting rijdt wereldrecord in heats 1000 meter shorttrack (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Suzanne Schulting wint goud op 1000 meter shorttrack (Olympische Spelen)

Schulting pakte al wereldrecord in voorronde
De 24-jarige was de titelverdedigster op deze afstand. Ze maakte in de kwartfinale en de halve finale al veel indruk, in de heats reed ze zelfs een wereldrecord. De Zuid-Koreaanse Choi Min-jeong werd tweede en de Belgische Hanne Desmet pakt de bronzen plak. Schulting won maandag al de zilveren Olympische medaille op de 500 meter.

Bekijk in de video hierboven hoe Suzanne Schulting goud wint op de 1000 meter shorttrack.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV