Video: carnavalskoorts stijgt onder de rivieren nu versoepelingen lonken

Video: carnavalskoorts stijgt onder de rivieren nu versoepelingen lonken

Video: <em>carnavalskoorts</em> stijgt onder de rivieren nu versoepelingen lonken De stiekeme hoop om over twee weken eindelijk weer goed carnaval te vieren is heviger dan ooit. Met mogelijke nieuwe versoepelingen in het vooruitzicht, lijkt niets de feestvreugde meer in de weg te staan. Hart van Nederland bezocht ondernemers. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Buren bezorg na woningbrand Wijk bij Duurstede: "Ze wil de hele straat in brand steken" Bekijk deze video » Ernst Kuipers vraagt begrip voor uitspraken ambtenaren over grondrechtschendingen Bekijk deze video » Video: toch kans op Carnaval dit jaar nu versoepelingen dichtbij komen? Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De stiekeme hoop om over twee weken eindelijk weer goed carnaval te vieren is heviger dan ooit. Met mogelijke nieuwe versoepelingen in het vooruitzicht, lijkt niets de feestvreugde meer in de weg te staan. Hart van Nederland bezocht ondernemers.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV