Zaterdag in Het Roer Om: Lisa en Bart beginnen een B&B in Portugal

Zaterdag in Het Roer Om: Lisa en Bart beginnen een B&B in Portugal

In Het Roer Om kun je zaterdag kijken naar het avontuur van Lisa en haar 27 jaar oudere geliefde Bart. Ze kennen elkaar pas 1,5 jaar, maar ze besluiten nu te emigreren naar Portugal om hier in een oude boerderij een B&B te beginnen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zaterdag in <em>Het Roer Om</em>: Lisa en Bart beginnen een <em>B&amp;B</em> in <em>Portugal</em> In Het Roer Om kun je zaterdag kijken naar het avontuur van Lisa en haar 27 jaar oudere geliefde Bart. Ze kennen elkaar pas 1,5 jaar, maar ze besluiten nu te emigreren naar Portugal om hier in een oude boerderij een B&B te beginnen. Tekst gaat verder onder de video. MiscommunicatiesOmdat het pand in zeer slechte staat verkeert, wordt alles gesloopt en opnieuw opgebouwd. Dit duurt langer dan verwacht, mede door een miscommunicatie omtrent de stroom- en watervoorziening die niet zomaar kan worden aangelegd. Toch zullen er gasten moeten worden verwelkomd, want ze hebben de inkomsten hard nodig. Of dat allemaal lukt, is te zien in deze aflevering van Het Roer Om. Bekijk het fragment van Het Roer Om hierboven. Het Roer Om is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Miscommunicaties
Omdat het pand in zeer slechte staat verkeert, wordt alles gesloopt en opnieuw opgebouwd. Dit duurt langer dan verwacht, mede door een miscommunicatie omtrent de stroom- en watervoorziening die niet zomaar kan worden aangelegd. Toch zullen er gasten moeten worden verwelkomd, want ze hebben de inkomsten hard nodig. Of dat allemaal lukt, is te zien in deze aflevering van Het Roer Om.

Bekijk het fragment van Het Roer Om hierboven.

Het Roer Om is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV