De Nacht Staat Op: Haarlemse clubs varen uit voor uitgaansleven (video)

De Nacht Staat Op: Haarlemse clubs varen uit voor uitgaansleven (video)

<em>De Nacht Staat Op</em>: Haarlemse clubs varen uit voor uitgaansleven (video) De nachthoreca in Haarlem startte zaterdagmiddag al met actievoeren voor De Nacht Staat Op.Boten varen uit om aandacht te vragen voor uitgaansleven.Pelle Loopik, een nachtprogrammeur, laat weten: "De hele sector staat open om mee te denken van hoe kunnen we het nou doen." In meerdere steden openden nachthoreca zaterdagavond in strijd met de coronamaatregelen hun deuren. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Video: Lil Kleine in hoger beroep na mishandeling: 'In ieder geval weer publiciteit' Bekijk deze video » Shownieuws: Ronald Molendijk staat te popelen voor protestactie De Nacht Staat Op Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De nachthoreca in Haarlem startte zaterdagmiddag al met actievoeren voor De Nacht Staat Op.Boten varen uit om aandacht te vragen voor uitgaansleven.
Pelle Loopik, een nachtprogrammeur, laat weten: "De hele sector staat open om mee te denken van hoe kunnen we het nou doen." In meerdere steden openden nachthoreca zaterdagavond in strijd met de coronamaatregelen hun deuren. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV