Bekijk hier de onheilspellende en angstaanjagende trailer NOPE van horrorregisseur Jordan Peele

Bekijk hier de onheilspellende en angstaanjagende trailer NOPE van horrorregisseur Jordan Peele

Universal Pictures heeft de eerste trailer van de horrorfilm NOPE vrijgegeven. Het verhaal van NOPE is nog steeds in geheimzinnigheid gehuld. Maar na de grote successen van Oscarwinnaar Get Out en Us zijn de verwachtingen voor deze nieuwe productie weer hooggespannen.

Bekijk hier de onheilspellende en angstaanjagende trailer <em>NOPE</em> van horrorregisseur Jordan Peele Universal Pictures heeft de eerste trailer van de horrorfilm NOPE vrijgegeven. Het verhaal van NOPE is nog steeds in geheimzinnigheid gehuld. Maar na de grote successen van Oscarwinnaar Get Out en Us zijn de verwachtingen voor deze nieuwe productie weer hooggespannen. What’s a bad miracle?Waar Nope precies over gaat is zelfs na het bekijken van de splinternieuwe trailer nog niet echt duidelijk. We weten dat het zich afspeelt op een ranch in het binnenland van Californië. De bewoners van deze ranch zijn als paardentrainers betrokken bij het maken van een nieuw filmproject, maar worden vervolgens getuige van een enge en huiveringwekkende ontdekking. CastNaast acteur Daniel Kaluuya (Get Out, Judas and the Black Messiah) en Keke Palmer (Hustlers, Alice) is ook Steven Yeun (Minari, Okja) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jordan Peele (Get Out). Vanaf 21 juli 2021 is de film NOPE te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Horror. Trailer Get Out Bekijk deze trailer » Trailer Us Bekijk deze trailer »
Trailer :
Bekijk hier de onheilspellende en angstaanjagende trailer NOPE van horrorregisseur Jordan Peele

What’s a bad miracle?
Waar Nope precies over gaat is zelfs na het bekijken van de splinternieuwe trailer nog niet echt duidelijk. We weten dat het zich afspeelt op een ranch in het binnenland van Californië. De bewoners van deze ranch zijn als paardentrainers betrokken bij het maken van een nieuw filmproject, maar worden vervolgens getuige van een enge en huiveringwekkende ontdekking.

Cast
Naast acteur Daniel Kaluuya (Get Out, Judas and the Black Messiah) en Keke Palmer (Hustlers, Alice) is ook Steven Yeun (Minari, Okja) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jordan Peele (Get Out).

Vanaf 21 juli 2021 is de film NOPE te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Horror.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV