Kim Lammers woest in Hunted VIPS als ze hint niet kan vinden: ‘Voel me zo’n varken!’

Kim Lammers woest in Hunted VIPS als ze hint niet kan vinden: ‘Voel me zo’n varken!’

Kim Lammers is lekker fanatiek in Hunted VIPS en doet er alles aan om uit handen van de autoriteiten te blijven. Als ze op pad is en een hint niet kan vinden, raakt de oud-hockeyster dan ook behoorlijk gefrustreerd. “Ik snap er echt geen reet van. Ik voel me zo’n varken! Zie ik dan niet waar we naar op zoek zijn?”, aldus Kim. “Tering, ik kan hier niet tegen.”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Hunted VIPS hieronder.

Hunted VIPS is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Kim Lammers woest in <em>Hunted VIPS</em> als ze hint niet kan vinden: ‘Voel me zo’n varken!’ Kim Lammers is lekker fanatiek in Hunted VIPS en doet er alles aan om uit handen van de autoriteiten te blijven. Als ze op pad is en een hint niet kan vinden, raakt de oud-hockeyster dan ook behoorlijk gefrustreerd. “Ik snap er echt geen reet van. Ik voel me zo’n varken! Zie ik dan niet waar we naar op zoek zijn?”, aldus Kim. “Tering, ik kan hier niet tegen.” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Hunted VIPS hieronder. Hunted VIPS is elke maandag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv. Hunted VIPS: Kim is door eigen handschrift belangrijk telefoonnummer kwijt Bekijk deze video » Hunted VIPS: Kim en Maartje nemen enorm risico voor extractie-informatie Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV