Heftig: Jacques werd opgesloten om hem te 'genezen' van homoseksualiteit (video)

Heftig: Jacques werd opgesloten om hem te 'genezen' van homoseksualiteit (video)

Heftig: Jacques werd opgesloten om hem te 'genezen' van <em>homoseksualiteit</em> (video) Een meerderheid van de Tweede Kamer steunt een initiatiefwet om 'homogenezing' strafbaar te stellen. D66 en VVD hebben de wet vandaag gepresenteerd. In de wet staat dat 'homogenezing' kan worden bestraft met een boete of een maximale celstraf van een jaar. In Hart van Nederland komt slachtoffer Jacques Zonne aan het woord. Hij werd op 17-jarige leeftijd twee jaar opgesloten met als doel hem te 'genezen'. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Arno wil Oekraïne niet verlaten: "Kan niet zomaar spullen pakken"en weggaan' Bekijk deze video » De Nacht Staat Op: Haarlemse clubs varen uit voor uitgaansleven (video) Bekijk deze video » Video: Dode en zwaargewonde na eenzijdig verkeersongeval in Assen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een meerderheid van de Tweede Kamer steunt een initiatiefwet om 'homogenezing' strafbaar te stellen. D66 en VVD hebben de wet vandaag gepresenteerd. In de wet staat dat 'homogenezing' kan worden bestraft met een boete of een maximale celstraf van een jaar. In Hart van Nederland komt slachtoffer Jacques Zonne aan het woord. Hij werd op 17-jarige leeftijd twee jaar opgesloten met als doel hem te 'genezen'.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV