Olympische Spelen: Schouten, Wüst en Groenewoud pakken BRONS

Olympische Spelen: Schouten, Wüst en Groenewoud pakken BRONS

De Nederlandse schaatsvrouwen (Irene Schouten, Ireen Wüst & Marijke Groenewoud) hebben bij de achtervolging een bronzen medaille weten te bemachtigen. Beelden van de winnende rit zie je hieronder.

Olympische Spelen: Schouten, <em>Wüst</em> en Groenewoud pakken BRONS De Nederlandse schaatsvrouwen (Irene Schouten, Ireen Wüst & Marijke Groenewoud) hebben bij de achtervolging een bronzen medaille weten te bemachtigen. Beelden van de winnende rit zie je hieronder. Alles van schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking is live te zien bij de NOS op NPO 1, via de NOS-livestream via Gids.tv en de Eurosport-livestreams op discovery+. De hoogtepunten komen ook voorbij in het schakelprogramma op Eurosport 1. Bekijk ook Zien: Wüst, Schouten en De Jong naar halve finale ploegenachtervolging Olympische Spelen Bekijk deze video » Video: Kijk de volledige gouden race van de shorttrack vrouwen terug (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Zien: snowboarder Niek van der Velden valt in derde run en eindigt als zesde Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Olympische Spelen: Schouten, Wüst en Groenewoud pakken BRONS

Alles van schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking is live te zien bij de NOS op NPO 1, via de NOS-livestream via Gids.tv en de Eurosport-livestreams op discovery+. De hoogtepunten komen ook voorbij in het schakelprogramma op Eurosport 1.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV