Lindsay van Zundert straalt op Olympische Spelen: bekijk haar hele kür

Lindsay van Zundert straalt op Olympische Spelen: bekijk haar hele kür

Het was een bijzondere dag voor Lindsay van Zundert en eigenlijk voor heel Nederland: voor het eerst sinds 1976 deed er namelijk een Nederlandse kunstschaatster mee op de OIympische Spelen. Dat deed ze niet onverdiend: haar score van 59.24 is een persoonlijk record. Rond half vier vanmiddag weet ze of haar prestatie goed genoeg is om donderdag te kunnen starten tijdens de vrije kür. Lindsays kür van vandaag zie je hieronder.

Lindsay van Zundert straalt op <em>Olympische Spelen</em>: bekijk haar hele kür Het was een bijzondere dag voor Lindsay van Zundert en eigenlijk voor heel Nederland: voor het eerst sinds 1976 deed er namelijk een Nederlandse kunstschaatster mee op de OIympische Spelen. Dat deed ze niet onverdiend: haar score van 59.24 is een persoonlijk record. Rond half vier vanmiddag weet ze of haar prestatie goed genoeg is om donderdag te kunnen starten tijdens de vrije kür. Lindsays kür van vandaag zie je hieronder. Alles van schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking is live te zien bij de NOS op NPO 1, via de NOS-livestream via Gids.tv en de Eurosport-livestreams op discovey+. De hoogtepunten komen ook voorbij in het schakelprogramma op Eurosport 1. Bekijk ook Olympische Spelen: Schouten, Wüst en Groenewoud pakken BRONS Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Lindsay van Zundert straalt op Olympische Spelen: bekijk haar hele kür

Alles van schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking is live te zien bij de NOS op NPO 1, via de NOS-livestream via Gids.tv en de Eurosport-livestreams op discovey+. De hoogtepunten komen ook voorbij in het schakelprogramma op Eurosport 1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV