Zien: Kai wordt een echte 'James Bond' in Down the Road

Zien: Kai wordt een echte 'James Bond' in Down the Road

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van het SBS6-programma Down the Road te zien. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. In de promo hieronder is te zien dat de jongeren vanavond mogen parachute springen. Kai vond het eerst een enge opdracht maar toen hij dacht aan een leuke film: "Geen Ice Age maar James Bond", toen wilde hij het wel proberen. Bekijk het fragment hieronder.

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: Kai wordt een echte 'James Bond' in <em>Down the Road</em> Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van het SBS6-programma Down the Road te zien. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. In de promo hieronder is te zien dat de jongeren vanavond mogen parachute springen. Kai vond het eerst een enge opdracht maar toen hij dacht aan een leuke film: "Geen Ice Age maar James Bond", toen wilde hij het wel proberen. Bekijk het fragment hieronder. Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Schade in Down the Road door autorijdende Lizzy Bekijk deze video » Gordon kalmeert kandidaat in Down the Road: "Niemand dwingt je schat" (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV