Zien: Freek Vonk wacht op hulp na ongeluk tijdens opnames in Suriname

Zien: Freek Vonk wacht op hulp na ongeluk tijdens opnames in Suriname

Freek Vonk is maandag 14 februari tijdens de opnames van een nieuw seizoen Freeks Wilde Wereld gewond geraakt: Dit laat hij weten op zijn Instagrampagina: "Ik had een prachtige tijgermeerval in mijn net gevangen die ik natuurlijk zo snel mogelijk wilde bevrijden. Tijdens het losmaken stak hij mij echter met een van de stekels in zijn borstvinnen in mijn hand", zegt Vonk. Bekijk de beelden van de wond in de Shownieuws-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Freek Vonk</em> wacht op hulp na <em>ongeluk</em> tijdens opnames in Suriname Freek Vonk is maandag 14 februari tijdens de opnames van een nieuw seizoen Freeks Wilde Wereld gewond geraakt: Dit laat hij weten op zijn Instagrampagina: "Ik had een prachtige tijgermeerval in mijn net gevangen die ik natuurlijk zo snel mogelijk wilde bevrijden. Tijdens het losmaken stak hij mij echter met een van de stekels in zijn borstvinnen in mijn hand", zegt Vonk. Bekijk de beelden van de wond in de Shownieuws-video hieronder. Lees verder onder de video. Wonder boven wonderFreek wacht op hulp: "Ik wacht dus nog steeds. Zodra de nevel is opgetrokken, word ik opgehaald uit het regenwoud in Suriname en naar een ziekenhuis in Paramaribo gevlogen. Daar zal de stekel operatief worden verwijderd. Het vervelende was, dat ik vannacht met de stekel in mijn hand heb moeten proberen te slapen. Wonder boven wonder is dat best goed gelukt", aldus Freek. View this post on Instagram A post shared by Prof. dr. Freek Vonk (@freekvonk) Bekijk ook Video: Freeks Wilde Wereld vanuit Nederland Bekijk deze video » Freek Vonk is druk genoeg en hoeft niet per se een relatie (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wonder boven wonder
Freek wacht op hulp: "Ik wacht dus nog steeds. Zodra de nevel is opgetrokken, word ik opgehaald uit het regenwoud in Suriname en naar een ziekenhuis in Paramaribo gevlogen. Daar zal de stekel operatief worden verwijderd. Het vervelende was, dat ik vannacht met de stekel in mijn hand heb moeten proberen te slapen. Wonder boven wonder is dat best goed gelukt", aldus Freek.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV