Down the Road: Kaasplankjes maken van Gordons geld (video)

Down the Road: Kaasplankjes maken van Gordons geld (video)

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van het SBS6-programma Down the Road te zien. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. In de promo hieronder is te zien dat de jongeren een kaasplankje mogen kopen. De opdracht is om het kaasplankje zelf bij elkaar te zoeken. Gordon geeft elk twintig euro. Voor sommigen lijkt het een moeilijke opdracht. Bekijk het fragment hieronder.

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Down the Road</em>: Kaasplankjes maken van Gordons geld (video) Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van het SBS6-programma Down the Road te zien. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. In de promo hieronder is te zien dat de jongeren een kaasplankje mogen kopen. De opdracht is om het kaasplankje zelf bij elkaar te zoeken. Gordon geeft elk twintig euro. Voor sommigen lijkt het een moeilijke opdracht. Bekijk het fragment hieronder. Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Gordon troost Down the Road-jongeren op racebaan: "Potverdorie" (video) Bekijk deze video » Gordon eerlijk in Down The Road over stem Lizzy: "Ga niet dingen zeggen die niet waar zijn" Bekijk deze video »
TV :
Down the Road: Kaasplankjes maken van Gordons geld (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV