BN'ers onder de indruk van Sigrid ten Napel in Ik Wist Het: "Fantastisch!" (video)

BN'ers onder de indruk van Sigrid ten Napel in Ik Wist Het: "Fantastisch!" (video)

Tijdens de première van de Nederlandse film 'Ik Wist Het' raken zowel de genodigden als de cast niet uitgepraat over de rol van Sigrid ten Napel, die eerder te zien was in o.a Penoza.

"Zeer goed gecast"
Sigrid speelt de hoofdrol in deze romantische komedie, waarbij ze als de 33-jarige Mia haar leven helemaal omgooit om een bloemenzaak te beginnen. Victoria Koblenko is erg onder de indruk: "Fantastisch gedaan. Ze is zeer en zeer goed gecast." Bekijk de reacties van alle andere BN'ers in de video hieronder.

BN'ers onder de indruk van <em>Sigrid ten Napel</em> in <em>Ik Wist Het</em>: &quot;Fantastisch!&quot; (video) Tijdens de première van de Nederlandse film 'Ik Wist Het' raken zowel de genodigden als de cast niet uitgepraat over de rol van Sigrid ten Napel, die eerder te zien was in o.a Penoza. "Zeer goed gecast"Sigrid speelt de hoofdrol in deze romantische komedie, waarbij ze als de 33-jarige Mia haar leven helemaal omgooit om een bloemenzaak te beginnen. Victoria Koblenko is erg onder de indruk: "Fantastisch gedaan. Ze is zeer en zeer goed gecast." Bekijk de reacties van alle andere BN'ers in de video hieronder. Bekijk ook Trailer Ik wist het Bekijk deze trailer »
Show :
BN'ers onder de indruk van Sigrid ten Napel in Ik Wist Het: "Fantastisch!" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BN'ers onder de indruk van Sigrid ten Napel in Ik Wist Het: "Fantastisch!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV