Opsporing Verzocht: vier verdachten gezocht vanwege schietincident Dordrecht

Opsporing Verzocht: vier verdachten gezocht vanwege schietincident Dordrecht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 15 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 15 februari terugkijken.

In de nacht van 6 op 7 oktober werd er geschoten in Dordrecht in de Vincent van Goghstraat. Een buurtbewoner was het slachtoffer van de vuurzee, maar het motief is onbekend. De vier verdachten zijn verderop op beeld vastgelegd.

<em>Opsporing Verzocht</em>: vier verdachten gezocht vanwege schietincident <em>Dordrecht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 15 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 15 februari terugkijken. In de nacht van 6 op 7 oktober werd er geschoten in Dordrecht in de Vincent van Goghstraat. Een buurtbewoner was het slachtoffer van de vuurzee, maar het motief is onbekend. De vier verdachten zijn verderop op beeld vastgelegd. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: vier verdachten gezocht vanwege schietincident Dordrecht

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV