Reisgenoten in Down The Road springen uit vliegtuig: "Dit is mijn droom!"

Reisgenoten in Down The Road springen uit vliegtuig: "Dit is mijn droom!"

De reisgenoten in Down The Road krijgen te maken met een spannende uitdaging. Ze maken zich klaar om uit een vliegtuig te springen. Dat ze het gaan doen wil echter niet zeggen dat niemand het spannend vindt om de sprong van hun leven te maken. We zien zelfs een James Bond de lucht uitkomen tijdens de sprong: "Dit is mijn droom!"

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Reisgenoten in <em>Down The Road</em> springen uit vliegtuig: &quot;Dit is mijn droom!&quot; De reisgenoten in Down The Road krijgen te maken met een spannende uitdaging. Ze maken zich klaar om uit een vliegtuig te springen. Dat ze het gaan doen wil echter niet zeggen dat niemand het spannend vindt om de sprong van hun leven te maken. We zien zelfs een James Bond de lucht uitkomen tijdens de sprong: "Dit is mijn droom!" Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Gordon kalmeert kandidaat in Down the Road: "Niemand dwingt je schat" (video) Bekijk deze video » Zien: Kai wordt een echte 'James Bond' in Down the Road Bekijk deze video » Down the Road: Kaasplankjes maken van Gordons geld (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV