NOS OS Studio Peking gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS OS Studio Peking gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS OS Studio Peking gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond te gast in NOS Studio Peking: bronzenmedaillewinnares Kimberley Bos (skeleton), oud-turner Epke Zonderland, voormalig shorttracker Niels Kerstholt en simrace-coureur Atze Kerkhof. BronsSkeletonster Kimberley Bos is terug uit Peking. Afgelopen weekend won ze brons op de Winterspelen en vanavond schuift ze aan bij Dione de Graaff. ShorttrackVerder onder andere een terugblik op de laatste dag van het shorttrack. Suzanne Schulting pakte haar vierde medaille. Dit keer was het brons op de 1500 meter. Oud-shorttracker Niels Kerstholt analyseert. Bekijk ook hoe laat elke sport op de Winterspelen wordt uitgezonden. IJsbaanLive vanaf de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam blikt Dione de Graaff terug op de olympische dag in Peking. Ook zijn er onder meer reportages en muziek. Meekijken met Marjet het zusje van Selma Poutsma: "Geschiedenis geschreven" (video) Bekijk deze video » Zien: Suzanne Schulting wint BRONS op de 1500 meter shorttrack (Winterspelen) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond te gast in NOS Studio Peking: bronzenmedaillewinnares Kimberley Bos (skeleton), oud-turner Epke Zonderland, voormalig shorttracker Niels Kerstholt en simrace-coureur Atze Kerkhof.

Brons
Skeletonster Kimberley Bos is terug uit Peking. Afgelopen weekend won ze brons op de Winterspelen en vanavond schuift ze aan bij Dione de Graaff.

Shorttrack
Verder onder andere een terugblik op de laatste dag van het shorttrack. Suzanne Schulting pakte haar vierde medaille. Dit keer was het brons op de 1500 meter. Oud-shorttracker Niels Kerstholt analyseert.

Bekijk ook hoe laat elke sport op de Winterspelen wordt uitgezonden.

IJsbaan
Live vanaf de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam blikt Dione de Graaff terug op de olympische dag in Peking. Ook zijn er onder meer reportages en muziek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Studio Peking

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV