Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes en Jamai zingen 'Wat is dan liefde' bij Beau

Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes en Jamai zingen 'Wat is dan liefde' bij Beau

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen van der Boom, <em>Roxeanne Hazes</em> en Jamai zingen 'Wat is dan liefde' bij <em>Beau</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 15 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Nu Nederland weer van het slot gaat kan ook de tiende editie van Holland zingt Hazes, op 11 en 12 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam, plaatsvinden. Om dat te vieren zaten Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes en Jamai Loman bij Beau. Uiteraard werd er ook opgetreden: ze haalden de klassieker 'Wat is dan liefde' (1980) van Hazes senior van stal. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes en Jamai zingen 'Wat is dan liefde' bij Beau

Nu Nederland weer van het slot gaat kan ook de tiende editie van Holland zingt Hazes, op 11 en 12 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam, plaatsvinden. Om dat te vieren zaten Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes en Jamai Loman bij Beau. Uiteraard werd er ook opgetreden: ze haalden de klassieker 'Wat is dan liefde' (1980) van Hazes senior van stal.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes en Jamai zingen 'Wat is dan liefde' bij Beau of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV