Koffietijd: Maarten van der Duin over de tv-hit Het verhaal van Nederland

Koffietijd: Maarten van der Duin over de tv-hit Het verhaal van Nederland

Het televisieprogramma Het verhaal van Nederland trekt wekelijks miljoenen kijkers. Als verteller neemt Daan Schuurmans de kijker in tien afleveringen mee in de geschiedenis van ons land. Wie zijn we? En hoe zijn we zo geworden? Dit bespreek Koffietijd met de man achter de tekst: Maarten van der Duin.

Het verhaal van Nederland is elke woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Koffietijd</em>: <em>Maarten van der Duin</em> over de tv-hit <em>Het verhaal van Nederland</em> Het televisieprogramma Het verhaal van Nederland trekt wekelijks miljoenen kijkers. Als verteller neemt Daan Schuurmans de kijker in tien afleveringen mee in de geschiedenis van ons land. Wie zijn we? En hoe zijn we zo geworden? Dit bespreek Koffietijd met de man achter de tekst: Maarten van der Duin. Het verhaal van Nederland is elke woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Daan Schuurmans: "Het verhaal van Nederland was af en toe droomervaring" Bekijk deze video » Daan Schuurmans over Het Verhaal van Nederland: "Er zijn ongelooflijk veel Willems" (video) Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: Maarten van der Duin over de tv-hit Het verhaal van Nederland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV