Op1: Simone Weimans door Verborgen Verleden in emotionele rollercoaster

Op1: Simone Weimans door Verborgen Verleden in emotionele rollercoaster

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Simone Weimans vertelt bij Op1 dat ze voor het programma Verborgen Verleden meer te weten is gekomen over haar Surinaamse roots, over het geboortedorp van haar vader dat onder water is gezet, en ze kreeg een brief van de beste vriend van haar vader. “Het was een soort van grote emotionele rollercoaster waar ik in belandde. Dat had ik niet verwacht, dat het zo emotioneel zou zijn, dat het me zo zou raken...”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder.

Het nieuwe seizoen van Verborgen verleden is vanaf zaterdag 19 februari om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Simone Weimans door <em>Verborgen Verleden</em> in emotionele rollercoaster Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Simone Weimans vertelt bij Op1 dat ze voor het programma Verborgen Verleden meer te weten is gekomen over haar Surinaamse roots, over het geboortedorp van haar vader dat onder water is gezet, en ze kreeg een brief van de beste vriend van haar vader. “Het was een soort van grote emotionele rollercoaster waar ik in belandde. Dat had ik niet verwacht, dat het zo emotioneel zou zijn, dat het me zo zou raken...” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Het nieuwe seizoen van Verborgen verleden is vanaf zaterdag 19 februari om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Simone Weimans door Verborgen Verleden in emotionele rollercoasterActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV