Zien: Jutta Leerdam wint zilver op 1000 meter ondanks misslag (Olympische Spelen)

Zien: Jutta Leerdam wint zilver op 1000 meter ondanks misslag (Olympische Spelen)

Donderdagochtend stond de 1000 meter voor vrouwen op het programma van de Olympische Winterspelen in Peking. En Nederland heeft er weer een medaille bij, Jutta Leerdam pakte zilver.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Jutta Leerdam</em> wint zilver op 1000 meter ondanks misslag (Olympische Spelen) Donderdagochtend stond de 1000 meter voor vrouwen op het programma van de Olympische Winterspelen in Peking. En Nederland heeft er weer een medaille bij, Jutta Leerdam pakte zilver. Lees verder onder de video. Laatste Olympische race voor Ireen WüstNa een misslag in de bocht wist Leerdam toch de tweede plaats te pakken. De Japanse Miho Takagi schaatste naar de eerste plek en pakte de gouden medaille. Brittany Bowe heeft brons in de wacht gesleept. Ireen Wüst werd zesde en greep naast een podiumplek, voor deze grote sportvrouw was dit de laatste Olympische race. In totaal heeft zij dertien medailles gewonnen op de Olympische Winterspelen. Bekijk de zilveren rit van Jutta Leerdam in de Eurosport-video hierboven. Lees en bekijk alles over de Olympische Winterspelen in Peking op Gids.tv. Olympische Winterspelen: Jutta Leerdam geeft rondleiding door Olympisch dorp Beijing Bekijk deze video » Zien: Erin Jackson wint goud bij 500 meter vrouwen, Jutta Leerdam vijfde Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Jutta Leerdam wint zilver op 1000 meter ondanks misslag (Olympische Spelen)

Laatste Olympische race voor Ireen Wüst
Na een misslag in de bocht wist Leerdam toch de tweede plaats te pakken. De Japanse Miho Takagi schaatste naar de eerste plek en pakte de gouden medaille. Brittany Bowe heeft brons in de wacht gesleept. Ireen Wüst werd zesde en greep naast een podiumplek, voor deze grote sportvrouw was dit de laatste Olympische race. In totaal heeft zij dertien medailles gewonnen op de Olympische Winterspelen.

Bekijk de zilveren rit van Jutta Leerdam in de Eurosport-video hierboven. Lees en bekijk alles over de Olympische Winterspelen in Peking op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV