Zilver voor Leerdam en afscheid Wüst op 1000 meter: bekijk samenvatting (Winterspelen)

Zilver voor Leerdam en afscheid Wüst op 1000 meter: bekijk samenvatting (Winterspelen)

Donderdag was het tijd voor de 1000 meter voor vrouwen op de Olympische Winterspelen in Peking. En Nederland mocht weer een medaille aan het lijstje toevoegen, Jutta Leerdam pakte zilver ondanks een misslag in de bocht. Miho Takagi is de grote winnares en pakt goud, het brons is voor Brittany Bowe. Antoinette de Jong eindigt op de vijfde plaats, Ireen Wüst wordt zesde. Voor Wüst was dit haar laatste Olympische avontuur, op vijf Winterspelen won zij maar liefst dertien medailles.

Bekijk de samenvatting van de 1000 meter vrouwen in de NOS-video hieronder. Lees en bekijk hier alles over de Olympische Winterspelen in Peking op Gids.tv.

Zilver voor <em>Leerdam</em> en afscheid <em>Wüst</em> op 1000 meter: bekijk samenvatting (Winterspelen) Donderdag was het tijd voor de 1000 meter voor vrouwen op de Olympische Winterspelen in Peking. En Nederland mocht weer een medaille aan het lijstje toevoegen, Jutta Leerdam pakte zilver ondanks een misslag in de bocht. Miho Takagi is de grote winnares en pakt goud, het brons is voor Brittany Bowe. Antoinette de Jong eindigt op de vijfde plaats, Ireen Wüst wordt zesde. Voor Wüst was dit haar laatste Olympische avontuur, op vijf Winterspelen won zij maar liefst dertien medailles. Bekijk de samenvatting van de 1000 meter vrouwen in de NOS-video hieronder. Lees en bekijk hier alles over de Olympische Winterspelen in Peking op Gids.tv. Zien: Jutta Leerdam wint zilver op 1000 meter ondanks misslag (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Jutta Leerdam uiteindelijk toch blij met zilver op 1000 meter (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zilver voor Leerdam en afscheid Wüst op 1000 meter: bekijk samenvatting (Winterspelen)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV