Dave Roelvink maakt stout grapje bij Marble Mania: "Ik heb zeker balgevoel" (video)

Dave Roelvink maakt stout grapje bij Marble Mania: "Ik heb zeker balgevoel" (video)

Dave Roelvink erg open tijdens zijn deelname aan Marble Mania. Hij kan zich niet herinneren dat hij thuis ooit een spelletje heeft verloren. Maar hij bekent ook dat hij een goede valsspeler is. Bovendien zit het goed met zijn balgevoel: "Ik ben lang vrijgezel geweest dus ik heb wel balgevoel. Dat komt helemaal goed vandaag", dolt hij. Bekijk de promo met de Roelvinkjes in Marble Mania hieronder.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Dave Roelvink</em> maakt stout grapje bij <em>Marble Mania</em>: &quot;Ik heb zeker balgevoel&quot; (video) Dave Roelvink erg open tijdens zijn deelname aan Marble Mania. Hij kan zich niet herinneren dat hij thuis ooit een spelletje heeft verloren. Maar hij bekent ook dat hij een goede valsspeler is. Bovendien zit het goed met zijn balgevoel: "Ik ben lang vrijgezel geweest dus ik heb wel balgevoel. Dat komt helemaal goed vandaag", dolt hij. Bekijk de promo met de Roelvinkjes in Marble Mania hieronder. Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Marble Mania gemist? OG3NE-zusjes knikkeren tegen elkaar op speelgoedbaan Bekijk deze video » Marble Mania gemist? Zangeressen van OG3NE knallen door de muziekbaan Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink maakt stout grapje bij Marble Mania: "Ik heb zeker balgevoel" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV