Ireen Wüst kijkt terug op carrière na laatste rondjes: "Het is me weer gelukt" (video)

Ireen Wüst kijkt terug op carrière na laatste rondjes: "Het is me weer gelukt" (video)

Ireen Wüst zat nog even onder de adrenaline van de 1000 meter, maar kon eindelijk een beetje terugblikken. Wüst is door en door trots op haar superieure carrière. De 1000 meter die ze vandaag reed is echt haar laatste Olympische race. Wüst reed alleen niet de wedstrijd die ze voor ogen had: "Na zestien jaar is het mooi geweest."

Bekijk het interview met Ireen Wüst na haar laatste Olympische race in de RTL Nieuws-video hieronder. Lees en bekijk hier alles over de Olympische Winterspelen in Peking op Gids.tv.

<em>Ireen Wüst</em> kijkt terug op carrière na laatste rondjes: &quot;Het is me weer gelukt&quot; (video) Ireen Wüst zat nog even onder de adrenaline van de 1000 meter, maar kon eindelijk een beetje terugblikken. Wüst is door en door trots op haar superieure carrière. De 1000 meter die ze vandaag reed is echt haar laatste Olympische race. Wüst reed alleen niet de wedstrijd die ze voor ogen had: "Na zestien jaar is het mooi geweest." Bekijk het interview met Ireen Wüst na haar laatste Olympische race in de RTL Nieuws-video hieronder. Lees en bekijk hier alles over de Olympische Winterspelen in Peking op Gids.tv. Bekijk ook Ireen Wüst na laatste schaatswedstrijd Olympische Spelen: ‘Het is mooi geweest’ Bekijk deze video » Zilver voor Leerdam en afscheid Wüst op 1000 meter: bekijk samenvatting (Winterspelen) Bekijk deze video »
Sport :
Ireen Wüst kijkt terug op carrière na laatste rondjes: "Het is me weer gelukt" (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV