Marble Mania gemist? Felle strijd tussen de Roelvinkjes in heavy slam

Marble Mania gemist? Felle strijd tussen de Roelvinkjes in heavy slam

Hieronder zie je een fragment van Marble Mania op donderdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Marble Mania terugkijken op Gids.tv.

Deze week is het aan de Roelvinkjes, vader Dries en zonen Dave en Donny, om het tegen elkaar op te nemen in de knikkerspellen van Marble Mania. De Roelvinkjes zijn aangekomen bij de heavy slam en dat gaat er heftig aan toe.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marble Mania</em> gemist? Felle strijd tussen <em>de Roelvinkjes</em> in heavy slam Hieronder zie je een fragment van Marble Mania op donderdag 17 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Marble Mania terugkijken op Gids.tv. Deze week is het aan de Roelvinkjes, vader Dries en zonen Dave en Donny, om het tegen elkaar op te nemen in de knikkerspellen van Marble Mania. De Roelvinkjes zijn aangekomen bij de heavy slam en dat gaat er heftig aan toe. Tekst gaat verder onder de video. Heavy slamOm knikkers te winnen voor de geluksbanen zullen ze zo goed mogelijk moeten presteren in de behendigheidsspelen, één van deze spellen is de heavy slam. Hier moeten de Roelvinkjes elkaars knikkers van de baan stoten. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken op Gids.tv en KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Heavy slam
Om knikkers te winnen voor de geluksbanen zullen ze zo goed mogelijk moeten presteren in de behendigheidsspelen, één van deze spellen is de heavy slam. Hier moeten de Roelvinkjes elkaars knikkers van de baan stoten.

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Marble Mania terugkijken op Gids.tv en KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marble Mania gemist? Felle strijd tussen de Roelvinkjes in heavy slam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV