Live stream 1.000 meter mannen schaatsen (Olympische Spelen)

Live stream 1.000 meter mannen schaatsen (Olympische Spelen)

Kijk op vrijdag 18 februari vanaf 09.00 uur LIVE naar de ploegenachtervolging mannen schaatsen via de livestream hierboven.

Om 09.00 uur beginnen de mannen aan hun 1000 meter op het ijs in Peking. Hein Otterspeer, Kai Verbij en Thomas Krol doen namens Nederland mee. Dit zijn de ritten waar je op moet letten:

Rit 6: Pavel Koelizjnikov (Rus)-Mathias Voste (Bel)
Rit 13: Thomas Krol - Håvard Lorentzen (Noo)
Rit 14: Zhongyan Ning (Chi) - Hein Otterspeer
Rit 15: Laurent Dubreuil (Can) - Kai Verbij

Alles van schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking is live te zien bij de NOS op NPO 1, via de NOS-livestream via Gids.tv en de Eurosport-livestreams op discovey+. De hoogtepunten komen ook voorbij in het schakelprogramma op Eurosport 1.

Live stream <em>1.000 meter mannen</em> schaatsen (Olympische Spelen) Kijk op vrijdag 18 februari vanaf 09.00 uur LIVE naar de ploegenachtervolging mannen schaatsen via de livestream hierboven. Om 09.00 uur beginnen de mannen aan hun 1000 meter op het ijs in Peking. Hein Otterspeer, Kai Verbij en Thomas Krol doen namens Nederland mee. Dit zijn de ritten waar je op moet letten: Rit 6: Pavel Koelizjnikov (Rus)-Mathias Voste (Bel)Rit 13: Thomas Krol - Håvard Lorentzen (Noo)Rit 14: Zhongyan Ning (Chi) - Hein OtterspeerRit 15: Laurent Dubreuil (Can) - Kai Verbij Alles van schaatsen op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking is live te zien bij de NOS op NPO 1, via de NOS-livestream via Gids.tv en de Eurosport-livestreams op discovey+. De hoogtepunten komen ook voorbij in het schakelprogramma op Eurosport 1.
Live :
Live stream 1.000 meter mannen schaatsen (Olympische Spelen)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV