Zien: Gerwyn Price gooit twee negendarters op één Premier League-avond

Zien: Gerwyn Price gooit twee negendarters op één Premier League-avond

Hoewel Gerwyn Price het WK Darts niet wist te winnen, is hij ontegenzeggelijk de beste darter van dit moment. Hij etaleerde zijn grootse vorm donderdagavond opnieuw op een Premier League-avond. Het toernooi kent een andere opzet, waardoor Price meerdere wedstrijden speelde - en hij gooide maar liefst twee negendarters.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Gerwyn Price</em> gooit twee negendarters op één <em>Premier League</em>-avond Hoewel Gerwyn Price het WK Darts niet wist te winnen, is hij ontegenzeggelijk de beste darter van dit moment. Hij etaleerde zijn grootse vorm donderdagavond opnieuw op een Premier League-avond. Het toernooi kent een andere opzet, waardoor Price meerdere wedstrijden speelde - en hij gooide maar liefst twee negendarters. Lees verder onder de video. Michael van GerwenNeerlands trots Michael van Gerwen was de eerste die eraan moest geloven. Bij een 2-2 stand pompte de Welshman er een perfecte leg uit. Later op de avond speelde Price tegen James Wade - en in die wedstrijd volgde een tweede negendarter, bij een 1-1 stand. Bekijk de tweede negendarter van Gerwyn Price hieronder. Bekijk ook RTL 7 Darts: Koert Westerman neemt afscheid van kijker, "Na 10 hele mooie jaren" Bekijk deze video » Zien: Peter Wright verslaat Michael Smith in finale en wint WK Darts 2022 Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Gerwyn Price gooit twee negendarters op één Premier League-avond

Michael van Gerwen
Neerlands trots Michael van Gerwen was de eerste die eraan moest geloven. Bij een 2-2 stand pompte de Welshman er een perfecte leg uit. Later op de avond speelde Price tegen James Wade - en in die wedstrijd volgde een tweede negendarter, bij een 1-1 stand.

Bekijk de tweede negendarter van Gerwyn Price hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV