Robert Doornbos over ontslag van Michael Masi: "Straffen zijn niet consequent"

Robert Doornbos over ontslag van Michael Masi: "Straffen zijn niet consequent"

Michael Masi, de omstreden wedstrijdleider van de Formule 1, is aan de kant geschoven. Hij raakte in opspraak door zijn beslissingen in de allerlaatste GP van het seizoen, die Max Verstappen de wereldtitel bezorgde. Robert Doornbos legt het ontslag van Masi uit; volgens de oud-coureur zijn diens straffen niet consequent.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 17 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

<em>Robert Doornbos</em> over ontslag van <em>Michael Masi</em>: &quot;Straffen zijn niet consequent&quot; Michael Masi, de omstreden wedstrijdleider van de Formule 1, is aan de kant geschoven. Hij raakte in opspraak door zijn beslissingen in de allerlaatste GP van het seizoen, die Max Verstappen de wereldtitel bezorgde. Robert Doornbos legt het ontslag van Masi uit; volgens de oud-coureur zijn diens straffen niet consequent. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 17 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv. Duidelijke regelsDaar ligt echter een andere oorzaak aan ten grondslag, beaamt ook voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis: er zijn geen duidelijke regels. Als die er zijn, kun je voor elke situatie dezelfde straffen opleggen. Doornbos ziet echter dat de wedstrijdleider ook maatwerk wilde leveren. Nu komt er in de Formule 1 ook een soort VAR, die op afstand de beslissingen analyseert. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Robert Doornbos over ontslag van Michael Masi: "Straffen zijn niet consequent"

Duidelijke regels
Daar ligt echter een andere oorzaak aan ten grondslag, beaamt ook voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis: er zijn geen duidelijke regels. Als die er zijn, kun je voor elke situatie dezelfde straffen opleggen. Doornbos ziet echter dat de wedstrijdleider ook maatwerk wilde leveren. Nu komt er in de Formule 1 ook een soort VAR, die op afstand de beslissingen analyseert.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Robert Doornbos over ontslag van Michael Masi: "Straffen zijn niet consequent" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV