Kai Verbij na rampzalige 1000 meter: ‘Ben geen klootzak die zijn rit verpest’

Kai Verbij na rampzalige 1000 meter: ‘Ben geen klootzak die zijn rit verpest’

De 1000 meter op de Olympische Spelen in Peking is voor Kai Verbij een nachtmerrie geworden. De schaatser kwam verkeerd uit met de wissel, waardoor hij zijn Canadese tegenstander Laurent Dubreuil voor moest laten gaan. Zijn eigen race was hierdoor voorbij en hij eindigde als laatste.

Lees verder onder de video.

<em>Kai Verbij</em> na rampzalige 1000 meter: ‘Ben geen klootzak die zijn rit verpest’ De 1000 meter op de Olympische Spelen in Peking is voor Kai Verbij een nachtmerrie geworden. De schaatser kwam verkeerd uit met de wissel, waardoor hij zijn Canadese tegenstander Laurent Dubreuil voor moest laten gaan. Zijn eigen race was hierdoor voorbij en hij eindigde als laatste. Lees verder onder de video. ‘Ik heb gewoon pech gehad’“Ik wist dat ik overeind moest, anders zou ik zijn rit verpesten. Zo’n klootzak ben ik niet, dus ja”, zo reageert Verbij na de race. Hij is niet boos maar voelt wel verdriet. “Ik heb gewoon pech gehad, maar topsport is zwaar en hard. Ik kan er wel zielig over doen, maar het is gewoon gebeurd en meer kan ik er niet mee doen.” Het interview met Kai Verbij kun je in de Eurosport-video hierboven bekijken. Hier vind je alle informatie over de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking. Thomas Krol wint GOUD op 1.000 meter: bekijk zijn winnende race Bekijk deze video » Video: Thomas Krol ziet dat hij GOUD heeft op de 1.000 meter Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Kai Verbij na rampzalige 1000 meter: ‘Ben geen klootzak die zijn rit verpest’

‘Ik heb gewoon pech gehad’
“Ik wist dat ik overeind moest, anders zou ik zijn rit verpesten. Zo’n klootzak ben ik niet, dus ja”, zo reageert Verbij na de race. Hij is niet boos maar voelt wel verdriet. “Ik heb gewoon pech gehad, maar topsport is zwaar en hard. Ik kan er wel zielig over doen, maar het is gewoon gebeurd en meer kan ik er niet mee doen.”

Het interview met Kai Verbij kun je in de Eurosport-video hierboven bekijken. Hier vind je alle informatie over de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV