Hein Otterspeer na deceptie 1000 meter: ‘Heb niet laten zien wat ik kan’ (Winterspelen)

Hein Otterspeer na deceptie 1000 meter: ‘Heb niet laten zien wat ik kan’ (Winterspelen)

Hein Otterspeer is zeker niet blij met de 1000 meter die hij reed op de Olympische Spelen in Peking. Alles ging goed, tot de start. Toen de schaatser klaar ging staan op het ijs, gleed zijn ijzer uit het spoortje. “Dan heb je het gevoel dat je op los zand weg moet sprinten in plaats van asfalt. Je hebt totaal geen grip en dat zie je ook in de race terug”, vertelt Otterspeer. “Nu heb ik een Olympische Spelen gereden waarin ik niet eens heb laten zien wat ik kan. En dat is gewoon heel erg zonde.”

Het interview met Hein Otterspeer kun je in de Eurosport-video hieronder bekijken. Hier vind je alle informatie over de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking.

<em>Hein Otterspeer</em> na deceptie 1000 meter: ‘Heb niet laten zien wat ik kan’ (Winterspelen) Hein Otterspeer is zeker niet blij met de 1000 meter die hij reed op de Olympische Spelen in Peking. Alles ging goed, tot de start. Toen de schaatser klaar ging staan op het ijs, gleed zijn ijzer uit het spoortje. “Dan heb je het gevoel dat je op los zand weg moet sprinten in plaats van asfalt. Je hebt totaal geen grip en dat zie je ook in de race terug”, vertelt Otterspeer. “Nu heb ik een Olympische Spelen gereden waarin ik niet eens heb laten zien wat ik kan. En dat is gewoon heel erg zonde.” Het interview met Hein Otterspeer kun je in de Eurosport-video hieronder bekijken. Hier vind je alle informatie over de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking. Video: Thomas Krol ziet dat hij GOUD heeft op de 1.000 meter Bekijk deze video » Kai Verbij na rampzalige 1000 meter: ‘Ben geen klootzak die zijn rit verpest’ Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Hein Otterspeer na deceptie 1000 meter: ‘Heb niet laten zien wat ik kan’ (Winterspelen)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV