De prijsknaller: gebruik pesticiden in wijnbouw beïnvloedt welzijn van de mens

De prijsknaller: gebruik pesticiden in wijnbouw beïnvloedt welzijn van de mens

Het programma De prijsknaller gaat vrijdagavond over het gebruik van pesticiden in de wijnbouw. Hier zijn namelijk behoorlijk wat risico’s aan verbonden, er zijn gevolgen voor het milieu en de biodiversiteit, maar ook voor het welzijn van de mens. Wat dit precies inhoudt, zie je in de uitzending van vanavond.

Bekijk de beelden van De prijsknaller hieronder.

De prijsknaller is elke vrijdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De prijsknaller terugkijken bij Gids.tv.

<em>De prijsknaller</em>: gebruik pesticiden in wijnbouw beïnvloedt welzijn van de mens Het programma De prijsknaller gaat vrijdagavond over het gebruik van pesticiden in de wijnbouw. Hier zijn namelijk behoorlijk wat risico’s aan verbonden, er zijn gevolgen voor het milieu en de biodiversiteit, maar ook voor het welzijn van de mens. Wat dit precies inhoudt, zie je in de uitzending van vanavond. Bekijk de beelden van De prijsknaller hieronder. De prijsknaller is elke vrijdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De prijsknaller terugkijken bij Gids.tv. De prijsknaller: zo komt kleding uit de textielbak op het strand terecht Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV