Kijken: André van Duin blaast 75 kaarsjes uit en krijgt eigen duin cadeau

Kijken: André van Duin blaast 75 kaarsjes uit en krijgt eigen duin cadeau

André van Duin mag zondag 75 kaarsjes uitblazen. De grote ster van Omroep Max krijgt als vroeg verjaardagscadeau wel iets heel bijzonders: een eigen duin.

Kijken: <em>André van Duin</em> blaast 75 kaarsjes uit en krijgt <em>eigen duin</em> cadeau André van Duin mag zondag 75 kaarsjes uitblazen. De grote ster van Omroep Max krijgt als vroeg verjaardagscadeau wel iets heel bijzonders: een eigen duin. Van Radio 10-dj Gerard Ekdom krijgt Van Duin in de Amsterdamse waterleidingsduinen een eigen duin, die wordt omgedoopt tot de 'André van Duin Duin'. Van Duin is super blij: "Wie maakt dat nou mee? Dat maakt niemand mee!" Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Video: André van Duin uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar 2021 Bekijk deze video » André van Duin reageert op prijs Omroepman van het jaar 2021 (Tijd voor MAX) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Van Radio 10-dj Gerard Ekdom krijgt Van Duin in de Amsterdamse waterleidingsduinen een eigen duin, die wordt omgedoopt tot de 'André van Duin Duin'. Van Duin is super blij: "Wie maakt dat nou mee? Dat maakt niemand mee!"

Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijken: André van Duin blaast 75 kaarsjes uit en krijgt eigen duin cadeau of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV