Irene Schouten dolblij met goud op massastart: "Ben ik enorm dankbaar voor"

Irene Schouten dolblij met goud op massastart: "Ben ik enorm dankbaar voor"

Shorttrackster Irene Schouten heeft vandaag haar derde gouden medaille in de wacht gesleept op het onderdeel massastart. De winterkoningin van Beijing pakte eerder al op de 3.000 en 5.000 meter een gouden medaille.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Irene Schouten</em> dolblij met goud op <em>massastart</em>: &quot;Ben ik enorm dankbaar voor&quot; Shorttrackster Irene Schouten heeft vandaag haar derde gouden medaille in de wacht gesleept op het onderdeel massastart. De winterkoningin van Beijing pakte eerder al op de 3.000 en 5.000 meter een gouden medaille. Tekst gaat verder onder de video. Irene Schoute"Dit had ik van tevoren echt niet durven dromen. Ik weet dat enorm veel geluk heb dat het nu allemaal samenvalt, daar ben ik enorm dankbaar voor", aldus Irene Schouten. De shorttrackster draagt zondag morgen tijdens de sluitingsceremonie de Nederlandse vlag. Dat maakte chef de mission Carl Verheijen eerder bekend. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Zien: superieure Irene Schouten wint goud op 5000 meter (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Video: Suzanne Schulting in tranen omdat ze haar ouders mist na gouden race Bekijk deze video » Thomas Krol dolblij met goud op 1000 meter: ‘Ik heb het verdomme gedaan’ Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Irene Schouten dolblij met goud op massastart: "Ben ik enorm dankbaar voor"

Irene Schoute
"Dit had ik van tevoren echt niet durven dromen. Ik weet dat enorm veel geluk heb dat het nu allemaal samenvalt, daar ben ik enorm dankbaar voor", aldus Irene Schouten. De shorttrackster draagt zondag morgen tijdens de sluitingsceremonie de Nederlandse vlag. Dat maakte chef de mission Carl Verheijen eerder bekend.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Irene Schouten dolblij met goud op massastart: "Ben ik enorm dankbaar voor" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV