Zaterdag in Het Roer Om: Peter en Sandia beginnen spiritueel centrum in Spanje

Zaterdag in Het Roer Om: Peter en Sandia beginnen spiritueel centrum in Spanje

In de laatste aflevering van dit seizoen volgt Het Roer Om Hare Krishna-aanhangers Peter en Sandia. Het stel laat alles achter in Nederland om op zoek te gaan naar een plek in Zuid-Spanje waar ze hun eigen spiritueel centrum kunnen stichten.

Tekst gaat verder onder de video.

Zaterdag in <em>Het Roer Om</em>: <em>Peter en Sandia</em> beginnen spiritueel centrum in <em>Spanje</em> In de laatste aflevering van dit seizoen volgt Het Roer Om Hare Krishna-aanhangers Peter en Sandia. Het stel laat alles achter in Nederland om op zoek te gaan naar een plek in Zuid-Spanje waar ze hun eigen spiritueel centrum kunnen stichten. Tekst gaat verder onder de video. Spiritueel centrumNa een lange zoektocht vinden Peter en Sandia een huis vlak bij Alicante met nogal wat achterstallig onderhoud, waar ze mogelijkheden in zien. Maar voordat hun eigen tempel kan verrijzen is er nog wel wat werk te verrichten. Bekijk het fragment van Het Roer Om hierboven. Het Roer Om is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zaterdag in Het Roer Om: 'Dode koeien hebben 70.000 euro gekost' Bekijk deze video » Zaterdag in Het Roer Om: Lisa en Bart beginnen een B&B in Portugal Bekijk deze video »

Spiritueel centrum
Na een lange zoektocht vinden Peter en Sandia een huis vlak bij Alicante met nogal wat achterstallig onderhoud, waar ze mogelijkheden in zien. Maar voordat hun eigen tempel kan verrijzen is er nog wel wat werk te verrichten.

Bekijk het fragment van Het Roer Om hierboven.

Het Roer Om is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV