SPOILER: dit zijn de drie finalisten van Wie is de Mol? 2022 (video)

SPOILER: dit zijn de drie finalisten van Wie is de Mol? 2022 (video)

Zaterdagavond konden we genieten van een spannende halve finale van Wie is de Mol?. Wie moest er vlak voor de finale het spel verlaten? Je ziet het in onderstaande video.

Lees verder onder de video.

SPOILER: dit zijn de drie finalisten van <em>Wie is de Mol?</em> 2022 (video) Zaterdagavond konden we genieten van een spannende halve finale van Wie is de Mol?. Wie moest er vlak voor de finale het spel verlaten? Je ziet het in onderstaande video. Lees verder onder de video. FinalistenIn de zinderende ontknoping kreeg eerst Everon Jackson Hooi een groen scherm, gevolgd door Kim-Lian van der Meij. Vervolgens ging het tussen Fresia Cousiño Arias en Thomas van Luyn En helaas viel het doek voor de laatste. In bovenstaande video zie je Thomas terugkijkt op het Wie is de Mol?-avontuur. De finalisten zijn dus bekend: Everon, Kim-Lian en Fresia. De grote finale van Wie is de Mol? is zaterdag 26 februari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wie is de Mol?: Verspreekt de Mol zich en wordt dit gesaboteerd? (video) Bekijk deze video » Wie is de Mol? aflevering 7 gemist? Bekijk de opdracht 'Testafette' Bekijk deze video » Mollenstreken #7: Komt de mol deze aflevering boven water? (video) Bekijk deze video » Bekijk beelden nieuwe aflevering Wie is de Mol?: wie gaan door naar de finale? Bekijk deze video » Arno Kantelberg onthult geheim Wie is de Mol?: "Ik ken de twee finalisten" Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
SPOILER: dit zijn de drie finalisten van Wie is de Mol? 2022 (video)

Finalisten
In de zinderende ontknoping kreeg eerst Everon Jackson Hooi een groen scherm, gevolgd door Kim-Lian van der Meij. Vervolgens ging het tussen Fresia Cousiño Arias en Thomas van Luyn En helaas viel het doek voor de laatste. In bovenstaande video zie je Thomas terugkijkt op het Wie is de Mol?-avontuur. De finalisten zijn dus bekend: Everon, Kim-Lian en Fresia.

De grote finale van Wie is de Mol? is zaterdag 26 februari om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV