Video: Slotaflevering Het Roer Om trekt 666.000 kijkers: "Leuk dat jullie keken"

Video: Slotaflevering Het Roer Om trekt 666.000 kijkers: "Leuk dat jullie keken"

Het Roer Om trok in de laatste aflevering 666.000 kijkers. In de laatste aflevering van dit seizoen volgde SBS6 de Hare Krishna-aanhangers Peter en Sandia. Zij laten alles achter in Nederland om op zoek te gaan naar een plek in Zuid-Spanje waar ze hun eigen spiritueel centrum kunnen stichten. In de video hieronder laten zij weten hoe het nu met ze gaat. .

Het Roer Om is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: Slotaflevering <em>Het Roer Om</em> trekt 666.000 kijkers: &quot;Leuk dat jullie keken&quot; Het Roer Om trok in de laatste aflevering 666.000 kijkers. In de laatste aflevering van dit seizoen volgde SBS6 de Hare Krishna-aanhangers Peter en Sandia. Zij laten alles achter in Nederland om op zoek te gaan naar een plek in Zuid-Spanje waar ze hun eigen spiritueel centrum kunnen stichten. In de video hieronder laten zij weten hoe het nu met ze gaat. . Het Roer Om is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zaterdag in Het Roer Om: 'Dode koeien hebben 70.000 euro gekost' Bekijk deze video » Zaterdag in Het Roer Om: Peter en Sandia beginnen spiritueel centrum in Spanje Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV