Jacob Derwig over KLEM: de film: "Voor mij, Barry en Georgina is het een feest!" (video)

Jacob Derwig over KLEM: de film: "Voor mij, Barry en Georgina is het een feest!" (video)

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Drie seizoenen lang leven we mee met de arme ambtenaar Hugo, die ongevraagd wordt meegesleurd door crimineel Marius Milner in de NPO-serie KLEM. Goed nieuws voor de liefhebbers want er komt een KLEM-film.

Toetje
RTL Boulevard sprak met de KLEM-hoofdrolspeler Jacob Derwig, die De Slimste Mens 2022 won. Hij laat over de bioscoopfilm weten: "Voor mij, Barry en Georgina is het een feest om te spelen. Toen werd aangekondigd dat dit toetje er kwam waren we allemaal superblij", aldus Jacob. Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment over de serie.

Eind 2022 is KLEM: de film te zien in de bioscoop. Later zal BNNVARA deze productie als driedelige serie uitzenden op NPO 1.

<em>Jacob Derwig</em> over <em>KLEM: de film</em>: &quot;Voor mij, Barry en Georgina is het een feest!&quot; (video) Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv. Drie seizoenen lang leven we mee met de arme ambtenaar Hugo, die ongevraagd wordt meegesleurd door crimineel Marius Milner in de NPO-serie KLEM. Goed nieuws voor de liefhebbers want er komt een KLEM-film. ToetjeRTL Boulevard sprak met de KLEM-hoofdrolspeler Jacob Derwig, die De Slimste Mens 2022 won. Hij laat over de bioscoopfilm weten: "Voor mij, Barry en Georgina is het een feest om te spelen. Toen werd aangekondigd dat dit toetje er kwam waren we allemaal superblij", aldus Jacob. Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment over de serie. Eind 2022 is KLEM: de film te zien in de bioscoop. Later zal BNNVARA deze productie als driedelige serie uitzenden op NPO 1. Bekijk ook Zien: Jacob Derwig deed voor zijn dochter mee aan De slimste mens Bekijk deze video » Video: Jacob Derwig over bizarre serie De verschrikkelijke jaren tachtig Bekijk deze video »
Film :
Jacob Derwig over KLEM: de film: "Voor mij, Barry en Georgina is het een feest!" (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV