Video: Alle hoogtepunten van de Olympische Winterspelen op een rijtje

Video: Alle hoogtepunten van de Olympische Winterspelen op een rijtje

Acht gouden medailles, vijf zilveren en vier bronzen. De Nederlandse sportploeg kan niet anders dan tevreden zijn over de sportieve prestaties in Peking. Mark Tuitert bespreekt samen met het NOS Jeugdjournaal alle hoogtepunten van de Olympische Spelen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Alle <em>hoogtepunten</em> van de <em>Olympische Winterspelen</em> op een rijtje Acht gouden medailles, vijf zilveren en vier bronzen. De Nederlandse sportploeg kan niet anders dan tevreden zijn over de sportieve prestaties in Peking. Mark Tuitert bespreekt samen met het NOS Jeugdjournaal alle hoogtepunten van de Olympische Spelen. Tekst gaat verder onder de video. Winterspelen 2022Mark Tuitert blikt terug op een geslaagde Winterspelen: "Nederland heeft het echt heel goed gedaan." Het absolute hoogtepunt vond hij de gouden mediale van Ireen Wüst op de 1500 meter. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Zien: Irene Schouten draagt Nederlandse vlag op sluitingsceremonie Bekijk deze video » Zien: Chef de mission Verheijen openhartig over mensenrechten in China Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Video: Alle hoogtepunten van de Olympische Winterspelen op een rijtje

Winterspelen 2022
Mark Tuitert blikt terug op een geslaagde Winterspelen: "Nederland heeft het echt heel goed gedaan." Het absolute hoogtepunt vond hij de gouden mediale van Ireen Wüst op de 1500 meter.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV