Spoorloos aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Spoorloos start maandag op NPO 1: Derk Bolt vertelt waarom je moet kijken Bekijk deze video » Derk Bolt speurt in een nieuw seizoen van Spoorloos heel wat landen af om mensen bij elkaar te brengen en Jetske van den Elsen staat ze bij tijdens de emotionele hereniging. Elke maandag rond 21.20 uur op NPO 1. GriekenlandIn de eerste aflevering helpt Derk Bolt Hello, die is geboren in Griekenland. Als ze drie maanden oud is, wordt ze door een Nederlands stel geadopteerd. VraagVoor Hella speelde haar adoptie nooit zo'n grote rol in haar leven. Tenminste dat dacht ze, want ze realiseert zich dat ze de grote vraag: 'Wie is mijn biologische moeder?' heeft weggedrukt omdat ze bang was voor een afwijzing. AntwoordNu trekt ze de stoute schoenen aan en hoopt alsnog antwoord te krijgen op deze prangende vraag. Derk reist naar Griekenland en gaat voor haar op zoek.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Derk Bolt speurt in een nieuw seizoen van Spoorloos heel wat landen af om mensen bij elkaar te brengen en Jetske van den Elsen staat ze bij tijdens de emotionele hereniging. Elke maandag rond 21.20 uur op NPO 1.

Griekenland
In de eerste aflevering helpt Derk Bolt Hello, die is geboren in Griekenland. Als ze drie maanden oud is, wordt ze door een Nederlands stel geadopteerd.

Vraag
Voor Hella speelde haar adoptie nooit zo'n grote rol in haar leven. Tenminste dat dacht ze, want ze realiseert zich dat ze de grote vraag: 'Wie is mijn biologische moeder?' heeft weggedrukt omdat ze bang was voor een afwijzing.

Antwoord
Nu trekt ze de stoute schoenen aan en hoopt alsnog antwoord te krijgen op deze prangende vraag. Derk reist naar Griekenland en gaat voor haar op zoek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Spoorloos

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV