Video: Jutta Leerdam moet 34cm van haren Koen Verweij afknippen

Video: Jutta Leerdam moet 34cm van haren Koen Verweij afknippen

Belofte maakt schuld en dus moet Koen Verweij de schaar in zijn lange blonde manen gaan zetten: 'Per cm duizend euro gedoneerd en dat gaat er dan vanaf voor stichting Haarwens", legt Wietze de Jager nog even uit.

Jutta gaat knippen
Er is uiteindelijk 33.710 euro opgehaald en dat betekent dus dat Koen bijna 34 cm van zijn haren af moet knippen. Niemand minder dan zijn vriendin Jutta Leerdam zal die daad gaan verrichten: "We moeten even kijken wanneer het schikt en dan komen we langs", vertelt de schaatser. Op het eindresultaat van de actie moeten we dus helaas nog heel even wachten. Bekijk het fragment van De 538 Ochtendshow met Wietze en Klaas hieronder.

Video: Jutta Leerdam moet 34cm van haren <em>Koen Verweij</em> afknippen Belofte maakt schuld en dus moet Koen Verweij de schaar in zijn lange blonde manen gaan zetten: 'Per cm duizend euro gedoneerd en dat gaat er dan vanaf voor stichting Haarwens", legt Wietze de Jager nog even uit. Jutta gaat knippenEr is uiteindelijk 33.710 euro opgehaald en dat betekent dus dat Koen bijna 34 cm van zijn haren af moet knippen. Niemand minder dan zijn vriendin Jutta Leerdam zal die daad gaan verrichten: "We moeten even kijken wanneer het schikt en dan komen we langs", vertelt de schaatser. Op het eindresultaat van de actie moeten we dus helaas nog heel even wachten. Bekijk het fragment van De 538 Ochtendshow met Wietze en Klaas hieronder. Bekijk ook Video: Koen Verweij laat z'n 'nog langere' lokken zien: "Dat is niet normaal!" Bekijk deze video » Beau: stopt Koen Verweij met schaatsen? Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV