Hunted Into The Wild vanaf 7 maart bij NPO 3: bekijk de eerste beelden

Hunted Into The Wild vanaf 7 maart bij NPO 3: bekijk de eerste beelden

Als je fan bent van het programma Hunted, dan kun je je hart ophalen. Binnenkort start namelijk een gloednieuwe reeks met een speciale editie die zich afspeelt in de wildernis: Hunted Into The Wild.

Lees verder onder de video.

<em>Hunted Into The Wild</em> vanaf 7 maart bij NPO 3: bekijk de eerste beelden Als je fan bent van het programma Hunted, dan kun je je hart ophalen. Binnenkort start namelijk een gloednieuwe reeks met een speciale editie die zich afspeelt in de wildernis: Hunted Into The Wild. Lees verder onder de video. Voortvluchtigen in rauwe natuurIn Hunted slaan Nederlanders op de vlucht in een poging om niet te worden opgepakt door de autoriteiten. Normaal zwerven de voortvluchtigen door Nederland en kunnen ze de hulp van vrienden en bekenden inschakelen. In Hunted Into The Wild gaan 12 Nederlanders de rauwe natuur in, ergens in Europa. En de eerste beelden verraden dat het een pittig avontuur wordt… Bekijk de eerste beelden van Hunted Into The Wild hierboven. Hunted Into The Wild is vanaf maandag 7 maart om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv. Hunted VIPS: Kim en Maartje nemen enorm risico voor extractie-informatie Bekijk deze video » Nasrdin Dchar in Hunted VIPS: ‘Niet samen uit, samen thuis?’ Bekijk deze video »

Voortvluchtigen in rauwe natuur
In Hunted slaan Nederlanders op de vlucht in een poging om niet te worden opgepakt door de autoriteiten. Normaal zwerven de voortvluchtigen door Nederland en kunnen ze de hulp van vrienden en bekenden inschakelen. In Hunted Into The Wild gaan 12 Nederlanders de rauwe natuur in, ergens in Europa. En de eerste beelden verraden dat het een pittig avontuur wordt…

Bekijk de eerste beelden van Hunted Into The Wild hierboven.

Hunted Into The Wild is vanaf maandag 7 maart om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV