Terugkeer Jinek: zit moeder Glennis Grace vanavond aan tafel?

Terugkeer Jinek: zit moeder Glennis Grace vanavond aan tafel?

Vanaf vanavond is Eva Jinek weer dagelijks op RTL4 te zien met haar late night talkshow en ze heeft direct een geduchte concurrent tegenover zich staan: De Avondshow met Arjen Lubach. Wat kunnen we van die nieuwe show verwachten? "In het verleden deed hij cabaret en hij doet erg geheimzinnig over wat hij nu gaat doen", vertelt Telegraaf-gezicht Jan Uriot.

Moeder van Glennis Grace
Hij is overigens blij dat Jinek het stokje weer overneemt van Beau, want dat vindt hij de hoogste tijd: "Ik vind dat Beau een beetje moe is en niet zo scherp meer." Ook heeft Uriot nog een tip voor de redactie van Jinek: "Zij moeten de moeder van Glennis Grace aan tafel zien te krijgen." Of dat advies opgevolgd zal worden zien we vanavond om 22:00 uur. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Terugkeer <em>Jinek</em>: zit moeder Glennis Grace vanavond aan tafel? Vanaf vanavond is Eva Jinek weer dagelijks op RTL4 te zien met haar late night talkshow en ze heeft direct een geduchte concurrent tegenover zich staan: De Avondshow met Arjen Lubach. Wat kunnen we van die nieuwe show verwachten? "In het verleden deed hij cabaret en hij doet erg geheimzinnig over wat hij nu gaat doen", vertelt Telegraaf-gezicht Jan Uriot. Moeder van Glennis GraceHij is overigens blij dat Jinek het stokje weer overneemt van Beau, want dat vindt hij de hoogste tijd: "Ik vind dat Beau een beetje moe is en niet zo scherp meer." Ook heeft Uriot nog een tip voor de redactie van Jinek: "Zij moeten de moeder van Glennis Grace aan tafel zien te krijgen." Of dat advies opgevolgd zal worden zien we vanavond om 22:00 uur. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Jinek is vanaf maandag 21 februari weer elke werkdag om 22:00 uur te zien op RTL 4. De Avondshow met Arjen Lubach wordt van maandag tot en met donderdag vanaf 22:10 uur uitgezonden op NPO1. Bekijk ook Video: Marc-Marie Huijbregts over 'enge' Glennis Grace: "Dit is heel slecht opvoeden" Bekijk deze video » Video: Jan Uriot hekelt ijdeltuitengedrag Nick & Simon Bekijk deze video »
TV :
Terugkeer Jinek: zit moeder Glennis Grace vanavond aan tafel?

Jinek is vanaf maandag 21 februari weer elke werkdag om 22:00 uur te zien op RTL 4. De Avondshow met Arjen Lubach wordt van maandag tot en met donderdag vanaf 22:10 uur uitgezonden op NPO1.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV